Polițiștii comunitari au împărțit amenzi orădenilor care nu au respectat legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți orădeni care nu au respectat regulile de circulație și de curățenie a orașului au fost sancționați de polițiștii comunitari. Aceștia au desfășurat acțiuni în cele mai aglomerate zone ale oraşului pentru a asigura ordinea publică, fluența circulaţiei şi respectarea regulilor de parcare.

Comunitarii  au constatat nereguli cu privire la parcarea autovehiculelor, astfel că au blocat 11 autoturisme. Agenții comunitari au identificat patru proprietari de atelaje cu tracţiune animală circulând pe arterele principale orașului. Căruțașii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 2.400 lei şi avertizaţi privind consecinţele la care se expun în viitor, în cazul nerespectării interdicţiei accesului vehiculelor cu tracţiune animală în municipiu.

Sancționați pentru nerespectarea curățeniei

De asemenea, agenţii comunitari au desfășurat acțiuni de constatare şi sancţionare a persoanelor care nu respecta regulile de curăţenie în municipiu. Au fost identificate şi sancţionate două persoane cu amenzi în valoare de 2.000 lei pentru că au aruncat în staţiile de tramvai sau autobuz, pe trotuare, în parcuri sau în alte locuri publice resturi de ţigări ori alte deşeuri menajere.

Au fost verificate şi persoanele care comercializează produse pe domeniul public fără autorizaţie, fiind sancţionate două cu amenzi în valoare de 1.000

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite