Polițiștii comunitari au împărțit amenzi și avertismente șoferilor și cerșetorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care parchează neregulamentar, taximetriștii, bicicliștii și cerșetorii au fost în atenția agenților Poliţiei Comunitare, în ultima săptămână. Peste 700 de șoferi au fost depistați că ocupau locurile de parcare fără tichet, abonament sau legitimație.

„Valoarea totală a acestor sancţiuni este de peste 21.000 lei, din care s-au achitat 380 de note de constatare, în valoare de peste 12.500 lei", informează biroul de presă al Primăriei Oradea. Peste treizeci de orădeni au fost sancționați fiindcă au parcat ilegal pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.  

Circulație

Peste 40 de taximetriști au fost verificați în ultimele zile, neidentificându-se probleme majore. Circa 60 de orădeni care circulau cu bicicletele pe zona pietonală a străzii Republicii au fost legitimați, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind avertizați. Doi șoferi care au considerat oportun să circule pe zona pietonală a străzii Republicii, în afara programului de aprovizionare a magazinelor, au fost de asemenea sancționați.                                                   

Cerșetori

Polițiștii comunitari au avut de lucru și cu cerșetorii, fiind găsite nouă persoane care apelau la mila publicului. „Acestea au primit avertismente şi au fost îndrumate spre domiciliu", informează biroul de presă al Primăriei Oradea.  Orădenii care au nevoie de sprijnul polițiștilor comunitari pot apela numerele de telefon 0259.969 și 0800.800.518  sau să trimită un e-mail pe adresa politia.comunitara@oradea.ro .

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite