Poliţist reţinut, după ce, conducând beat şi fără permis, a intrat cu maşina în stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Bodnărescu (37 ani), agent în cadrul postului de poliţie Ciumeghiu, judeţul Bihor, a fost reţinut astăzi pentru 24 de ore, fiind acuzat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a intrat cu maşina într-un stâlp de curent din localitate, fugind de la locul accidentului. Pe lângă că era băut, subofiţerul circula cu permisul suspendat, tot pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au început astăzi urmărirea penală faţă de poliţistul în vârstă de 37 de ani, din localitatea Avram Iancu, pentru săvârşirea a patru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. „Acesta, în noaptea de 15/16 ianuarie 2011, orele 02.40, după ce a consumat în prealabil băuturi alcoolice, a condus autoturismul personal pe direcţia de mers Gurbediu - Avram Iancu şi efectuând o depăşire neregulamentară a acroşat un alt autoturism. Din cercetări s-a stabilit că învinuitul avea o alcoolemie de 1,80 gr.‰", a transmis Dorel Moţiu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cu maşina în stâlp

Săptămâna trecută, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 02.00, deşi a consumat băuturi alcoolice şi avea permisul de conducere suspendat, subofiţerul s-a urcat din nou la volan. „Acesta a condus autoturismul pe traseul Gurbediu - Salonta şi din neatenţie a lovit un stâlp de curent, după care a părăsit locul accidentului, fără a aştepta sosirea organelor de poliţie. Identificat ulterior, s-a constatat că avea o concentraţie de 0,68 gr.‰ alcool, conform aparatului alcooltest", a spus Dorel Moţiu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite