Poliţia locală a declarat război persoanelor care cerşesc sau locuiesc pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele două săptămâni ale lunii martie, agenţii Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţiuni de combatere a cerşetoriei, fiind vizate zone centrale precum strada Republicii (pietonal), Piaţa Unirii, Piaţa Independenţei, Piaţa Bucureşti, dar şi intersecţiile semaforizate din municipiu.

Agenţii Poliţiei Locale au îndepărtat de pe strada Republicii aproximativ 20 de persoane care apelau la mila publicului, dintre care 8 au fost duse la azilul de noapte pentru identificare, iar celelalte au fost îndrumate spre localităţile de domiciliu. „Duminică au fost verificate majoritatea bisericilor din municipiu. De la Catedrala Ortodoxă au fost ridicate şase persoane, acestea  fiind sancţionate  şi îndrumate spre domiciliu. De la Biserica cu Lună au fost ridicate cinci persoane, iar din parcarea de la spitalul de copii au fost ridicate un alte cinci persoane care apelau la mila trecătorilor", a transmis biorul de presă al primăriei orădene, printr-un comunicat. Agenţii Poliţiei Locale le-au aplicat 15 amenzi, în valoare totală de 1.200 lei.  

Familii în adăposturi improvizate

De asemenea, au fost eradicate adăposturile improvizate de pe strada Aleea Salca, Bulevardul Decebal, în cartierul Ioşia - în spate la Transgex S.A., pe malul Crişului, str. W. Shakespeare. În aceste zone s-a făcut curăţenie cu operatorul de salubritate RER. Din aceste adăposturi improvizate au fost ridicate  17 persoane. Orădenii care vor să solicite intervenţia Poliţiei Locale o pot la numărul de telefon 0259-969 sau la telefonul verde 0800.800.518 (gratuit)  şi via e-mail: politia.locala@oradea.ro    

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite