Planurile Ilariei care a dansat pentru tatăl său bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câștigătoarea locului doi de la Dansez pentru tine s-a întors ieri acasă. Ilaria dorește să găsească cât mai repede o clinică pentru ca tatăl ei să înceapă tratamentul, pentru a scăpa de durerile care îl chinuie.

După două luni petrecute la București, zeci de ore de antrenamente și de concurs, Ilaria Cherloabă s-a întors joi acasă, victorioasă și fericită. Deși a obținut doar locul doi la Dansez pentru tine, orădeanca a reușit să câștige 20.000 de euro, bani pe care îi va folosi pentru ca tatăl ei să urmeze un tratament care să-l scape de durerile care nu-l lasă să ducă o viață normală. "Banii ne ajută foarte mult, iar eu am o satisfacție foarte mare să știu că pentru prima dată pot să-mi ajut părinții, să le mulțumesc că au avut grijă să nu-mi lipsească nimic. Urmeaza să ne interesăm de o clinică foarte bună unde tati să urmeze tratamentele necesare pentru ameliorarea bolii", a povestit Ilaria.

Emoționată de revederea cu părinții ei, primul lucru pe care l-a făcut a fost să le povestească experiența trăită în aceste luni. "Nu am dormit toat noaptea în drum spre casă, abia așteptam să ajung și bineînțeles că am petrecut câteva ore cu părinții", recunoaște Ilaria. Acasă a fost primită cu lacrimi în ochi. "În ultimele zile mama mă suna foarte des să mă întrebe când mă întorc acasă", a declarat orădeanca pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea. "Suntem foarte mândrii de fiica noastră, mai ales când lumea ne oprește pe stradă și ne felicită pentru reușită. Noi nici nu visam că fata noastră să ajungă la acest concurs și suntem siguri că mulți părinți și-ar dori să aibă un asemenea copil", mărturisește Maia Cherloabă, mama Ilariei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite