Pisicile cuminți îl așteaptă pe Moș Nicolae la magazinul Kaufland

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pisicuțele își așteaptă cadourile de Moș Nicolae
Pisicuțele își așteaptă cadourile de Moș Nicolae

Orădenii care vor să fie generoși înainte de sărbători și să ajute pisicile din adăpostul asociației Prietenii Pisicilor, pot ajuta organizația prin donații de mâncare sau jucării. Micuțele animale îi așteaptă pe potențialii „Moși Nicolae‟ astăzi în magazinul Kaufland.

Asociația Prietenii Pisicilor așteaptă donații de mâncare și jucării pentru pisici între orele 10 și 18, în magazinul orădean Kaufland. Organizația, care a mai realizat astfel de evenimente pentru ajutorarea felinelor din adăpost, apelează la generozitea locuitorilor din orașul de pe Criș, ca de Moș Nicolae, micuțele necuvântătoare să primească pe lângă iubire și îngrijire, și mâncare și jucării.

Pisicile ascultătoare i-au scris chiar o scrisoare lui Moș Nicolae, în speranța că acesta nu le va uita, chiar dacă le va aduce cadouri prin intermediul iubitorilor de feline. Cine nu ajunge sâmbătă la Kaufland, poate oricând să ia legătură cu ONG-ul prin site-ul propriu, ca să facă donaţii, pisicile având constant nevoie de toate aceste lucruri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite