„Piramida lui Bolojan” este „foarte bine”, conform comisiei care a recepţionat lucrările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea orădeană a făcut recepţia lucrărilor efectuate pentru extinderea Primăriei Oradea, în vederea construirii unui nou Centru pentru Relaţii cu Publicul. Calitatea lucrărilor a fost apreciată prin calificativul „foarte bine", deşi au fost executate în ritm alert, fiind gata cu două săptămâni înainte de termen.

Potrivit informaţilor transmise de către Primăria Oradea, comisia de recepţie , formată din reprezentanţi ai Administraţiei Imobiliare Oradea, ai Instituţiei Arhitectului Şef şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a apreciat calitatea lucrărilor executate, ca fiind corespunzatoare proiectului de execuţie, dispoziţiilor de şantier emise pe parcursul execuţiei, cât şi  normativelor tehnice în vigoare.

 Aproximativ 1.500.000 lei

Valoarea totala a lucrărilor executate  este de aproximativ 1.500.000 lei. Lucrările, începute la 11 mai 2010, au fost finalizate cu două săptămâni înainte de graficul eşalonat de execuţie.

 Sala Ghişeelor

Întreaga activitate a relaţiei cu publicul va fi concentrată într-un singur loc (Sala Ghişeelor), fapt care va duce la creşterea eficienţei relaţiei cu contribuabilul, dar şi la creşterea gradului de transparenţă a instituţiei.  Punerea în funcţiune a noului Centru pentru Relaţii cu Publicul se va face după dotarea cu mobilier şi aparatură tehnică specifică, atât la parter cât şi la demisol. În acest sens, licitaţia pentru achiziţia de mobilier destinat Sălii Ghişeelor a fost finalizată. Câştigătoarea licitaţiei este S.C. Mic Mobilier în asociere cu S.C. Flavimob. Mobilierul urmează să fi montat până la mijlocul lunii iunie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite