Pieton accidentat de un Audi în timp ce traversa strada neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipaj SMURD
Echipaj SMURD

Un tânăr şofer de numai 18 ani, din Oradea, aflat la volanunul unui autoturism marca Audi, a accidentat un orădean în vârstă de 36 de ani, care  traversa strada  prin loc nepermis. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Decebal din Oradea.

Un orădean în vârstă de 36 de ani a ales să traverseze strada prin loc nepermis deşi la doar câţiva metri de el se afla o trecere de pietoni. Bărbatul a fost accidentat de un tânăr şofer aflat la volanul unui autoturism Audi. „Astăzi, în jurul orei 12.00, pe Bulevardul Decebal din Oradea, un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor a accidentat un pieton. În momentul producerii accidentului, victima, se angajaze în traversarea străzii prin loc nemarcat, fără să se asigure" a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului, pietonul a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Din fericire rănile suferite de vicimă sunt minore. „Bărbatul a fost adus la spital şi este supus unor investigaţii medicale.  În funcţie de ce va decide medicul ortoped, va fi internat sau va pleca acasă ", a afirmat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor .

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite