Pieţari din Rogerius, prinşi cu aproape 600 de pachete de ţigări nemarcate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură de ţigări netimbrate
Captură de ţigări netimbrate

Orădenii care obişnuiesc să cumpere ţigări mai ieftine, ale căror ambalaje imită aspectul produselor unor firme renumite, de la comercianţii din piaţa Rogerius, vor trebui să se reorienteze, cel puţin pentru o perioadă. Trei comercianţi au rămas fără marfa de contrabandă, după un control desfăşurat de către jandarmii bihoreni, alături de inspectorii vamali.

Potrivit informaţiilor transmise de către Ioan Mureşan, reprezentantul compartimentului de relaţii publice din cadrul Jandarmeriei Bihor, acţiunea de combatere a faptelor de comerţ ilicit din Oradea a avut loc vineri, cu sprijinul inspectorilor vamali bihoreni. „Cu această ocazie au fost depistaţi trei orădeni, cu vârste cuprinse între 27 şi 47 de ani, care încercau să comercializeze ţigarete de contrabandă în piaţa Rogerius", a spus Ioan Mureşan.

Amendaţi cu 60.000 de lei

Cu ocazia depistării celor de mai sus, jandarmii au confiscat peste 580 de pachete cu ţigarete nemarcate corespunzător, iar cei în cauză au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 60.000 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite