Oradea: Piața de vechituri va fi modernizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni încep lucrările de modernizare a Pieței Obor. Activitatea acesteia nu va fi întreruptă pe durata desfășurării lor, anunță Romulus Cosma, directorul Regiei Autonome a Piețelor și Spațiilor de Agrement.

Lucrările constau în asfaltarea aleilor, realizarea unui sistem de scurgere a apelor pluviale, nivelarea și balastarea spațiilor pentru mașini și corturile vânzătorilor din sectorul de legume și fructe. Una dintre alei va fi doar pentru mașinile ambulanței, pompierilor și poliției. Valoare investiției se ridică la 403.000 de lei. Lucrările vor fi realizate de Drumuri Bihor, care a câștigat licitația, și se vor încheia în luna septembrie.

„Lucrările se impun pentru a oferi un grad de confort vânzătorilor și vizitatorilor, dar și pentru a putea monitoriza mai bine activitatea de aici”, precizează Romuls Cosma. În acest moment nu se știe cu exactitate câte locuri pentru mașini are piața, deoreace nu este sistematizată.
Urmează înlocuirea gardurilor pieței pentru a crește gradul de siguranță și de securitate a bunurilor. „Piața are 6,5 hectare și este greu de supravegheat  de un singur om de ordine”, explică directorul regiei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite