Oradea: Piața Obor se civilizează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Piața Obor se civilizează
Oradea: Piața Obor se civilizează

Lucrările de asfaltarea a aleilor și de pietruire a locurilor pentru vânzarea mașinilor s-au încheiat.

Lucrările au început în luna iulie. Ele vor continua cu sectorizarea și numerotarea locurilor pentru mașini pentru o mai clară evidență a celor care vând în piață și cu înlocuirea unei porțiuni de gard înspre hypermarketul Real. Valoarea investiției se ridică la 560.000 lei, până acum, spune Romulus Cozma, directorul Regiei Autonome a Piețelor.

Primarul Ilie Bolojan a adăugat că până la jumătatea lui octombrie vor fi montate indicatoare și va avea loc o campanie de infomare a vânzătorilor de mașini cu privire la locurile unde au voie să parcheze, după care cei care vor parca pe mai multe locuri sau pe aleile de acces ale utilajelor de intervenție vor fi sancționați.

Tot în această toamnă , vor fi montate camere video la intrările în piață și în fiecare sector pentru o mai bună supraveghere și pentru diminuarea numărului de furturi duminica. Se vor lua de asemenea măsuri pentru mutarea tuturor vânzătorilor de pe spațiul public în piață. „Duminica, în parcarea de pe strada Oborului, găsești vânzători cu diverse produse. Trebuie să facem ordine și să-i aducem în piață”, a adăugat Bolojan.

În acest moment, doar piața similară din Timișoara oferă vânzătorilor și cumpărătorilor condiții mai bune de desfășurare a ctivității.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite