Petrecere de nuntă și divorț în Lotus Center în weekend, cu Feeling Dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii au parte de un party tematic inedit în weekend. Lecții de salsa alături de instructori din Budapesta și cheful tematic "Petrecere de nuntă și divorț" îi îmbie pe orădeni la distracție

Feeling Dance anunță un weekend incendiar în Lotus Center. Timp de două zile, orădenii vor putea asista la o serie de workshopuri în care cinci instructori din Budapesta și doi instructori orădeni vor iniția cupluri în tainele dansurilor salsa, rueda, reggaeton, bachata și hip-hop salsa. Startul se va da sâmbătă la ora 11.00, când va începe primul dintre cele cinci cursuri ale zilei. Cursurile se termină duminică, la ora 18.00.  La finele evenimentului, cea mai expresivă pereche va primi o excursie la Viena.

Petrecere de nuntă și divorț

"Până acum s-au înscris patru cupluri care învață să danseze și vor prezenta coregrafii la Petrecerea de Nuntă și Divorț, care începe sâmbătă la ora 22.00", spune Cristian Jurcuț, coordonatorul Feeling Dance. "Dincolo de dans, cuplurile vor da teste de fidelitate, prin care să demonstreze dacă se cunosc bin. Apoi, vor semna certificate de căsătorie, sau de divorț, pentru o zi. Pentru cererea de divorț, trebuie să vină cu motive haioase. Cei care aleg să se căsătorească trebuie să știe că în timpul petrecerii se va fura mireasa", spune Jurcuț. Orădenii care nu concurează pot avea acces la ambele zile de traininguri pentru 35 de lei, sau se pot distra la petrecerea de sâmbătă pentru 15 lei de persoană.









Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite