Oradea: Petrece șase luni în China, câștigând un salariu de minimum 700 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Petrece șase luni în China, câștigând un salariu de minimum 700 de dolari
Oradea: Petrece șase luni în China, câștigând un salariu de minimum 700 de dolari

Prin programul Exchange, AIESEC Oradea le oferă studenților și absolvenților șansa de a face stagii plătite în străinătate.

Studenții care visează să lucreze în alte țări decât România pot beneficia de programul Exchange, derulat de AIESEC Oradea. Asociația studențească a început campania de recrutare a noilor membri, dar și de selectare a studenților care doresc să efectueze un stagiu de practică în străinătate, prin programul Exchange. Pornind de la sloganul „Studenția e mai mult decât facultate”, AIESEC Oradea le dă studenților posibilitatea de a acumula experiență în câmpul muncii, de a lua decizii și a de a funcționa în cadrul asociației, ca într-o companie multinațională.

Minimum șase luni
Studenților care studiază limbi străine, care visează la o experiență în străinătate, AIESEC Oradea le oferă șansa de a fi parte a unui proiect în China. Acest lucru înseamnă că ar putea câștiga minimum 700 de dolari în fiecare lună. Perioada contractului poate fi cuprinsă între șase și 12 luni, începând cu luna februarie sau aprilie. Pot participa la proiect absolvenții de licență sau masteranzii la limbi străine. Cunoașterea limbii engleze, la nivel avansat, este obligatorie.
„Toți cei care au plecat în Exchange spun că această experiență i-a marcat în sens pozitiv și că ar repeta-o oricând”, relatează Adrian Seres, vicepreședinte comunicare AIESEC Oradea. Mai multe informații legate de stagiile de practică și detalii despre programul Exchange sunt disponibile pe  www.aiesecoradea.ro

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite