Patru firme vor să investească 1,7 milioane de euro în parcul industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru firme au depus oferte în cadrul licitaţiei organizate pentru ocuparea unui număr de opt loturi în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Este vorba de companiile: S.C. Isrom SRL, S.C. Balcali Import S.R.L., S.C. Pro Tyres S.R.L, S.C. Gros Metal S.R.L.

"Valoarea aproximativă a investiţiilor asumate în documentaţia de licitaţie de către cele 4 firme este de 1.700.000 EURO. Locurile de muncă care vor fi generate de activitatea celor 4 companii vor ajunge la aproximativ o sută. Cei 4 ofertanţi au solicitat un număr de 5 parcele, dintr-un total de 8", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Cele patru firme activează în domeniile: producţie de mașini şi utilaje industriale, servicii industriale, service şi servicii autocamioane, fabricarea de construcții metalice - părți componente ale structurilor metalice. Ofertele sunt analizate de o comisiei a Primăriei Oradea. "Urmează ca firmele care sunt conforme să semneze un contract de concesiune pentru parcelele solicitate în parcul industrial", se mai arată în comunicat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite