Patru bihoreni au ajuns „de la bal la spital”, suspecți de toxi-infecție alimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Gelu Budău, director DSVSA Bihor
Mircea Gelu Budău, director DSVSA Bihor

După ce și-a petrecut noaptea de sâmbătă la nuntă, o persoană din județul Bihor a ajuns să fie internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Oradea. Alte trei persoane care au chefuit la un restaurant din Șuncuiuș au ajuns tot pe patul de spital.

În cazul nunții nu se știe deocamdată dacă de vină au fost alimentele consumate, având în vedere faptul că probele din preparatele culinare servite au fost dirijate către laboratorul sanitar veterniar al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Bihor, rezultatele nefiind încă disponibile. Potrivit informațiilor transmise de către DSVSA Bihor, la pensiunea la care s-a desfășurat nunta nu au fost constatate deficiențe legate de starea de igienă.

Închis pentru mizerie

Alte trei persoane au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Oradea, după ce s-au distrat în weekend, la o reuniune într-un restaurant din Șuncuiuș. „În urma deficiențelor majore constatate legate de igiena spațiilor , de modul de manipulare și depozitare a produselor alimentare a fost emisă o ordonanță de suspendare a  activității și s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 2.400 lei", a spus Mircea Gelu Budău, directorul DSVSA Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite