Patru zile la Şuncuiuş, pentru ca studenţia să fie mai mult decât facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii au ocazia să participe la un concurs de idei inedit
Studenţii au ocazia să participe la un concurs de idei inedit

Aproape 100 de tineri participă zilele acestea la o conferinţă locală de pregătire, organizată de către AIESEC Oradea împreună cu AIESEC Timișoara și AIESEC Arad, la Șuncuiuş. Întâlnirea face parte din proiectul „Studenție, mai mult decât facultate".

Potrivit informaţiilor primite de la Ionuţ Dejeu, vicepreşedinte  comunicare în cadrul AIESEC Oradea, acest proiect le propune studenților să ia inițiativă și să îşi dorească mai multe de la experiența lor din timpul studenției, lucru ce se poate realiza prin implicarea în activități de voluntariat și prin participarea la programele internaționale de internship-uri. „Scopul acestei conferințe este de a pregăti tinerii ce tocmai s-au înscris pentru a participa la activitățile organizației AIESEC și a-i acomoda cu următoarele oportunități de conducere și coordonare din această toamnă", a spus Ionuţ Dejeu.

Despre curajul de a coordona

Cei 100 de studenţi vor deprinde în acest weekend abilități de vorbit în public şi vor învăţa metode creative de rezolvare a problemelor. „Curajul de a coordona", „Stiluri de leadership", „Project Management pentru Avansați" sunt doar câteva dintre temele abordate, astfel încât studenţii proaspăt înscrişi în AIESEC să se dezvolte pe plan personal şi profesional. Proiectul „Studenție, mai mult decât facultate", din care face parte și Conferința Regională de Pregătire, este finanțat de către Agenția Naționala pentru Sport și Tineret, prin intermediul Direcției Județene de Tineret și Sport.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite