Patronul salonului de masaj erotic Tiamo, arestat pentru prostituţie sub acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Patronul salonului de masaj erotic TiAmo, din Timişoara, se află în arestul IPJ Bihor, după ce azi noapte poliţiştii bihoreni au descins în locaţia din Timişoara, după ce au aflat că de fapt angajatele practicau prostituţia sub acoperire.

Claudiu Daniel Mîndoiu este acuzat că în perioada 2011 - 2012, a racolat mai multe tinere pentru a practica prostituţia. Acestea practicau cea mai veche meserie din lume în salonul Tiamo din Timişoara, unde poliţiştii bihoreni au descins ieri seară. În salon poliţiştii au decoperit nouă tinere cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, din judeţul Timiş şi judeţele limitrofe, pe care bărbatul  le-a îndemnat şi le-a înlesnit practicarea prostituţiei. "Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că tariful perceput era între 150 şi 300 lei în funcţie de preferinţele clientului, existând suspiciunea că 60 % din câştigurile realizate de tinere ar fi fost încasate de bărbatul de 33 de ani", a precizat inspector prinmcipal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Claudiu Mîndoiu a fost reţinut în arestul IPJ Bihor pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism.

Cele nouă tinere sunt cercetate în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

Claudia Daniel Mînoiu are 33 de ani, este judeţul Caraş Severin, dar  locuia  fără forme legale în Timişoara. Cercetările continuă, iar dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă închisoare între 3 şi 10 ani. Băbatul şi-a deschis salonul din Timişoara după ce avusese unul în Oradea, dar care a fost închis de către poliţişti. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite