Patronii italieni ai unei firme de încălţăminte din Beiuş, trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Doi italieni, tată şi fiu, care administrau o firmă de pantofi din Beiuş au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală. Aceştia nu au virat la bugetul de stat contribuţiile reţinute de la angajaţi, timp de doi ani.

Firma de pantofi Calzrom, din Beiuş a fost închisă anul trecut în luna octombrie după ce se afla în lichidare finaciară. Societatea avea angajate aproape 2000 de persoane şi producea peste 2500 de perechi de pantofi pe zi.  Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au finalizat cercetările faţă de Ennio şi Andreas Bellini, tată şi fiu, care administrau societatea de încălţăminte. Cei doi sunt acuzaţi că, în perioada 2007 - 2009, au reţinut de la angajaţii societăţii sume pe care nu le-au virat la buget, prejudiciul fiind de peste 300.000 de lei.

„Din totalul prejudiciului provocat, aproape  285.000 de lei au fost recuperaţi. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş cu  propunere de trimitere în judecată a suspecţilor", a precizat inspector principalAlina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite