Pasionați de automobile nemțești, din peste douăzeci de județe, s-au reunit în Băile Felix

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două sute de persoane pasionate de automobile nemțești și-au dat întâlnire în județul Bihor, la a patra ediție a evenimentului FelixOpel. Indiferent de colțul de țară din care au ajuns în Băile Felix, cu toții au avut un numitor comun, pasiunea pentru mașini.

Liviu Brata, organizatorul FelixOpel, a spus că la eveniment au participat peste două sute de persoane, adulți și copii, cu peste 80 de autoturisme, din 22 de județe ale României. „Pasionații de automobile, reuniţi în principal pe forumul www.ClubOpel.com, au ajuns în Bihor pentru a patra ediție a evenimentului, derulat sub sloganul 111 ani de Opel", a spus Liviu Brata. Cu toții s-au cazat în weekend în pensiunile din Băile Felix și au profitat din plin de vremea bună și de apa termală.

S-au pregătit pentru venirea iernii

În spiritul tradiţiei din fiecare an, participanții au fost primiţi într-o scurtă vizită la reprezentanţa locala a mărcii. „ În service-ul firmei, fiecare și-a verificat bateria, antigelul, lichidul de frână și luminile, operaţii necesare înainte de venirea iernii", a spus Liviu Brata.

Atenți la volan

 Pentru a le păstra trează atenția la volan, organizatorii au pus la dispoziția participanților un simulator de accidente și două perechi de ochelari care simulau starea de ebrietate a șoferului. „Am vrut să atragem atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă alcoolul la volan", a spus Brata.

Siglă din 50 de mașini

 Dacă anul trecut participanții au făcut o coloană cu zeci de mașini, care a traversat Oradea și împrejurimile, anul acesta au realizat, din 50 de maşini, o imensă siglă a mărcii pe care o apreciază atât de mult. „S-a muncit cam trei ore la realizarea siglei, dar satisfacţia reuşitei a fost deplină", a spus organizatorul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite