Păsări și animale mici din întreg Ardealul, dar și din Ungaria, s-au strâns în șanțul Cetății

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de păsări și animale mici, în șanțul Cetății Oradea
Târg de păsări și animale mici, în șanțul Cetății Oradea

Sute de păsări și animale mici au luat cu asalt șanțul Cetății din Oradea, în această dimineață. Iubitorii de animale au apărut și ei în număr mare, pentru a admira vietățile prezentate la târgul de păsări și animale mici, ajuns la cel de-al zecelea an de existență.

Potrivit organizatorilor, târgul s-a derulat sub semnul crizei, efectele lipsei banilor fiind resimțite și de către crescătorii de animale. Cu toate acestea, evenimentul a reunit participanți din toată Transilvania și din Ungaria. „Fiind organizat de zece ani, târgul are deja tradiție. Avem expuși porumbei, papagali, câini, gâini și alte vietăți mici, din țară și din străinătate", a spus Viorel Soare, organizator, reprezentant al Asociației Columbofile Lotus Oradea.

Pasiune

Potrivit orădeanului Toth Ludovic, unul dintre crescătorii care și-au expus astăzi cele mai reușite exemplare, târgurile sunt din ce în ce mai slabe. „Oamenii nu mai au bani. Totuși, pasiunea rămâne pasiune și se depășesc obstacole precum timpul sau distanța", a spus Toth.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite