Pasajul subteran din zona Ecaterina Teodoroiu va fi gata în două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aproximativ două săptămâni, accesul din zona Oncea dinspre piața București nu se va mai face prin pasarelă  ci prin prin intermediul noului pasaj. În paralel cu aceste lucrări, alte trei străzi au termen de reabilitare până în luna august.

Pasajul de la Gara CFR va fi gata în două săptămâni și va asigura accesul din zona Oncea, dinspre piaţa Bucureşti. În acest moment se lucrează la scara care va face legătura între Ecaterina Teodoroiu şi pasaj, avându-se în vedere şi realizarea unei rampe de acces pentru bagaje.

În același timp continuă lucrările de reabilitare la alte trei străzi, care vor fi finalizate până în luna august. Astfel, pe strada Depoului se reabilitează rețelele de apă și canal. Pe strada Constanţei, care asigură legătura între strada Izvorului şi Ecaterina Teodoroiu, se execută lucrări de reabilitare a scurgerilor de apă pluvială, urmînd ca în viitor să se refacă și carosabilul.

 Pe strada Matei Corvin s-au executat lucrări de extindere a reţelelor de apă şi canalizare, urmând să fie finalizate şi lucrările de asfaltare, până la finele lunii august.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite