Era Park deschide granițele „Țării Jucăriilor‟ pentru micuții orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuții orădeni au ocazia să se plimbe cu un trenuleț în lumi pline de magie la ERA Park
Micuții orădeni au ocazia să se plimbe cu un trenuleț în lumi pline de magie la ERA Park

Copiii din Oradea sunt așteptați la un eveniment inedit în centrul comercial ERA Park. Galeria a pregătit pentru micuți tărâmuri de vis, pline de jucării, jocuri și magie, locuri în care vor fi purtați de un trenuleț special. În plus, cei mici vor putea ajuta la împodobirea unui pom de Crăciun. 

De mâine, copiii din Oradea au ocazia unică să descopere o lume inedită la ERA Park, un tărâm plin de magie, pe care îl vor putea explora cu un trenuleț special adus pentru ei. Centrul comercial a creat  pentru distracția celor mici „Țara Jucăriilor‟, un eveniment unde copiii sunt așteptați cu jucării, zahăr colorat și un trenuleț care îi va purta într-un tărâm de vis.

Tărâmuri de vis

Micuții vizitatori ai galeriei ERA Park vor avea ocazia să pătrundă astfel într-una dintre cele patru lumi extraordinare care compun „Țara Jucăriilor‟: ținutul cadourilor uriașe, tărâmul marionetelor, ținutul soldățeilor și țara dulciurilor, unde organizatorii promit surprise la tot pasul. În plus, micuții care vor vizita galeria ERA Park, în această perioadă, vor putea participa la împodobirea unui brad de Crăciun. Evenimentul dedicat copiilor are loc în cadrul Festivalului de Crăciun și al Târgului de Antichități și va fi deschis publicului până pe data de 7 ianuarie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite