Era Park și Hospice Emanuel au demarat o campanie pentru susținerea copiilor bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Era Shopping Park
Era Shopping Park

Hospice Emanuel și ERA Shopping Park strâng donații pentru bolnavii aflați în faze terminale. Orădenii care vor să doneze cărți, jucării sau produse de curățenie și igienă sunt așteptați de Galeriile Comerciale.

Ziua de 15 noiembrie marchează începutul campaniei de strângere  de produse de curățenie, jucării și cărți inițiată de ERA Shopping Park, în parteneriat  cu Fundația Hospice Emanuel din Oradea, pentru persoanele aflate în faze terminale și pentru cele îndoliate care au nevoie de consiliere. Campania se va desfășura până la 5 decembrie, fiecare săptămână fiind dedicată strângerii unui anumit tip de produse. Astfel, în prima săptămâmnă vor fi strânse produse de curățenie și igiena, cea de-a doua va fi dedicată colectării de jucării, iar ultimele 7 zile sunt rezervate strângerii de cărti. Toți cei care doresc să se implice în campania umanitară inițiata de ERA Park vor putea depune produsele în urna poziționată în Galeriile Comerciale.

40 de copii sunt ajutați prin această campanie

„Cazurile oamenilor ajutați de cei de la Hospice Emanuel ne-au impresionat foarte mult. Optimismul și pofta de viață a copiilor bolnavi sunt extraordiare și ei merită tot ajutorul din lume. Chiar dacă ei și familiile lor au fost loviți de astfel de probleme, trebuie să se bucure de viață și să aibă o copilărie fericită. Credem ca prin această campanie, cu susținerea tuturor oamenilor cu suflet mare, le putem oferi  sărbători de iarnă în adevăratul sens al cuvântului, pline de bucurie și cadouri frumoase", spune Ioana Ionescu, Marketing Manager al ERA Shopping Park.

În prima săptămână de campanie, între 15 și 21 noiembrie, toți orădenii vor putea ajuta copiii de la Hospice Emanuel cu produse de curățenie și igiena personală, pe care le pot aduce și depozita în urna amplasată în Galeriile Comerciale. Campania va continua cu strângerea de jucării și cărți. Produsele adunate de-a lungul celor 3 săptămâni de campanie vor fi donate pentru într-ajutorarea a peste 40 de copii, alături de frații și surorile acestora și aproximativ 60 de adulți aflați în faze terminale sau aflați în consiliere pentru pierderea unui membru al familiei lor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite