„Părinţii de îngeri“ vor înălţa baloane şi vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul „Ziua părinţilor de îngeri" se va desfăşura simultan în 15 oraşe din ţară şi în cinci oraşe din străinătate. Orădenii care vor lua parte la eveniment vor înălţa baloane şi vor aprinde lumânări, ca simbol al despărţirii de micuţii lor care au murit mult prea devreme.

Manifestarea va avea loc duminică, de la ora 17.30, iar în Oradea se va desfăşura în Orăşelul Copiilor. Evenimentul este realizat de organizaţia E.M.M.A. (Eternul Miracol Materna Alinare). Printre alte oraşe din România în care se va desfăşura evenimentul se numără Braşov, Bucureşti sau Timişoara. De asemenea, „Ziua părinţilor de îngeri" va fi marcată şi în Anglia, Franţa şi Spania.

„Încercăm să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie. Acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască. Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curand de lângă ei! ", a declarat Bianca Brad, fondatoarea organizaţiei E.M.M.A.

„Din proprie experienţă ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii", a mai spus vedeta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite