Parfum în valoare de 2 milioane euro, descoperit într-un tir în vama Borș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele peste 50.000 de sticle cu parfum cântăreau aproximativ șase tone. Întreaga marfă a fost ascunsă între paleți cu materiale textile care urmau să ajungă în Germania, Olanda și Belgia.

Conform documentelor de însoțire a mărfii, încărcătura de 20 tone material textil trebuia să ajungă în statele din Europa de vest la societăți de profil. Însă în momentul controlului efectuat de autorități, polițiștii de frontieră au descoperit peste 50.000 flacoane cu apă de parfum purtând însemnele mărcilor Boss, Cacharel, Thierry Muglier. "Marfa a fost ascunsă prin metoda capac între materialele textile. Vorbim despre 26 paleți, bunuri a căror valoare pe piață ar fi ajuns la 2 milioa euro", a spus comisarul șef Dan Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Bihor.

Șoferii nu știau ce încărcătură transportă

În timpul audierilor, cei doi șoferi ai autotrenului au declarat că nu știau nimic de proveniența parfumului. Au spus că tot ceea ce cunoșteau este că materialele textile încărcate la Cluj trebuiau să ajungă în occident. Marfa de contrabandă a fost confiscată.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite