Parcul Olosig va fi dotat cu pistă pentru bicicliști și terenuri de minifotbal și baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși este amenajat ca parc, cu alei pietonale asfaltate şi mobilier adecvat și este dotat cu loc de joacă pentru câini, Parcul Olosig va fi dezvoltat în următoarele șapte luni.. Proiectul prevede mobilier de joacă pentru copii, piste pentru bicicliști  dar și realizarea unui teren de minifotbal.

Din cei aproximativ  15.000 mp pe care-i are acum Parcul Olosig (denumit și Parcul Liniştii), doar 80% sunt  amenajați cu alei pietonale bănci, fântâni cu apă potabilă, iluminat, loc pentru plimbatul câinilor. Pentru că se vrea dezvoltarea parcului, consilierii local vor trebui să-și dea girul în ședința de Consiliu Local de astăzi dacă sunt de acord cu o nouă investiție.

Piste pentru bicicliști

Proiectul prevede crearea de noi alei, rampe pentru persoanele cu handicap, reamplasarea locului pentru patrupede, pistă pentru biciclişti și o pistă pentru jogging. De asemene ase dorește amenajara unei fântâni arteziene, realizarea unor terenuri de minifotbal, baschet şi skateboard, realizarea unor chioşcuri pentru vizitatori, dotarea locurilor de joacă cu mobilier de joacă pentru copii, realizarea de plantaţii noi de arbori şi arbuşti ornamentali, construcţia unei toalete ecologice.

Dacă proiectul va fi aprobat, lucrările sunt estimate la șapte luni de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite