Paprika a cerut să fie eliberat condiţionat, fiindcă îl aşteaptă familia şi un job de ajutor de bucătar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Kiss nu a respectat semnificaţia semnului „Cedează trecerea”
Iuliu Kiss nu a respectat semnificaţia semnului „Cedează trecerea”

Joi a avut loc o nouă înfăţişare în procesul în care interlopul Iuliu Kiss este judecat pentru accidentul provocat în luna iunie, pe strada Meşteşugarilor din Oradea, când a spulberat de pe carosabil un Tico în care se aflau gemenele Adriana şi Anca Jurcan, alături de verişoara lor Mihaela, curmând pe loc viaţa Adrianei.

Avocatul şoferului care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu viteză peste limita legală a solicitat din nou eliberarea pe cauţiune a clientului său, cunoscut sub numele de Paprika. Motivele invocate de către avocat au fost acelea că Paprika nu şi-a văzut de prea mult timp familia şi că îl aşteaptă un loc de muncă de ajutor de bucătar, la un hotel din staţiunea Băile Felix. Faptul că Iuliu Kiss - care la momentul producerii accidentului conducea un Mercedes de lux - ar accepta un astfel de loc de muncă este însă greu de crezut pentru familiile afectate de către teribilul accident.

Vrea să se dovedească faptul că nu a putut sufla în fiolă

La cererea apărării lui Iuliu Kiss, joi a fost audiată o echipă de medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor, însă s-a constatat că aceştia nu au putut să dea informaţii despre starea în care s-a aflat Kiss în urma accidentului, cei trei medici chemaţi fiind cei care s-au ocupat de salvarea fetelor. Prin urmare, la următorul termen, care avea loc la data de 15 decembrie, vor fi audiaţi medicul şi asistenta care s-au ocupat de Paprika, pentru ca aceştia să ateste că şoferul nu a putut sufla în fiolă imediat după accident, fiindcă ar fi avut dureri la nivelul pieptului.

Au cerut strămutarea dosarului

De asemenea, avocatul lui Iuliu Kiss a depus un memoriu, în care a arătat că Paprika nu poate beneficia la Oradea de o judecare imparţială, din cauza mediatizării excesive a cazului. În data de 5 decembrie, se va judeca la Bucureşti strămutarea cazului în alt oraş.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite