Până în luna iulie, malul drept al Crişului va avea un aspect total nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea urmează să amenajeze zonele adiacente blocurilor aflate pe malul drept al Crişului Repede, între podul Decebal şi Densuşianu. Astfel, până la jumătatea lunii iulie, această porţiune va fi complet amenajată, cu alei asfaltate, mese cu umbrar, teren de fotbal şi baschet şi spaţiu special pentru câini.

Până acum în această zonă au fost dislocate construcţiile din beton şi au fost montate băncile de odihnă.  În prima săptămână din iunie se va finaliza curăţarea terenului de pietre şi bucăţi de teren şi se va nivela terenul. Tot în luna iunie se vor asfalta aleile care fac legătura dintre mal şi zona de blocuri şi se vor amenaja rampe pe mal pentru accesul bicicliştilor şi cărucioarelor de copii.

Fără câini, lângă copii

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, până în prima săptămână din iulie vor fi montate filigoriile pe plăcile de beton care au fost deja turnate. Totodată, se va amenaja o zonă pentru câini, după modelul celei de pe malul stâng, care va fi amplasată lângă terenul de sport existent. Astfel, câinii nu vor avea acces în zonele de joacă pentru copii. În cele patru zone amenajate pentru copii vor fi montate aparatele de joacă, respectiv tobogane, leagăne, balansoare, figurine pe arc şi carusel.

Fotbal şi baschet

În ceea ce priveşte terenul de sport, acesta va fi împrejmuit iar porţile înlocuite în aşa fel încât să poată fi folosit şi pentru jocurile de fotbal şi pentru cele de baschet.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite