Orădenii pot cumpăra cadouri și mărțișoare unicat de la Galeria de Arte Vizuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii vor putea cumpăra cadouri unicat
Orădenii vor putea cumpăra cadouri unicat

Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Oradea, organizează în perioada 27 februarie-8 martie, un târg de mărțișoare și cadouri făcute manual, la Galeria de Arte Vizuale. Amatorii de cadouri speciale vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, care cuprinde felicitări, mărțișoare, dar și bijuterii sau obiecte de sticlă pictată.

Vreme de o mai bine de mai bine de o săptămână, Galeria de Arte Vizuale de pe pietonala orădeană va găzdui un târg de produse speciale, create de artiști.

„Artişti plastici, meşteri artizani şi studenţi la arte vă oferă mărţişoare cu vino-ncoa': mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, baroce, vintage şi recycle, minimaliste, bijuterii, unicate, serie mică, toate făcute de mâna artistului din materiale dintre cele mai diverse: ceramică, fimo, lemn, piele, cupru, alamă, pâslă, hârtie sau materiale textile", spun organizatorii evenimentului.

Mai mult, cei interesați vor putea alege din mai multe cadouri deosebite, realizate special pentru Ziua Femeii, cum ar fi felicitări de 8 Martie lucrate manual ori printate după desene originale, bijuterii, eşarfe de mătase naturală pictate manual, genţi şi poşete din piele naturală, cusute manual, obiecte din pâslă, aranjamente florale din flori naturale, traiste împletite din fibre textile etc, sticlă pictată în tehnica vitro

Ușile Galeriei vor fi deschise în timpul săptămânii între orele 11 şi 19,  iar sâmbăta şi duminica între 12 și 20.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite