Padișul este accesibil doar în weekend din cauza lucrărilor de construcție a drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine și până anul viitor, drumul spre Padiș va fi închis în fiecare zi, de luni până vineri. Restricțiile de circulație se ridică însă în timpul weekendului, când, turiștii vor avea acces spre Padiș, din Boga.

Consiliul judeţean Bihor anunţă închiderea circulaţiei rutiere pe drumul judeţean DJ 763, pe sectorul de drum cuprins între satul de vacanţă Boga şi Cantonul Silvic Scăriţa - Padiş), în perioada 6 august 2010 și 31 august 2011, în zilele de luni până vineri, inclusiv, între orele 08.00-20.00, Vineri după ora 20.00 şi în fiecare sâmbătă și duminică, restricția este ridicată și drumul se redeschide circulației

"Restricţiile de circulaţie impuse pe acest sector de drum sunt cauzate de execuţia lucrărilor de construcţie ce se realizează pe drumul judeţean DJ 763, în baza contractului de lucrări având ca obiect: "Reabilitare şi modernizare DJ 763 Sudrigiu-Pietroasa-Cabana Padiş", a declarat Mircea Jacan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

Reabilitat pe bani europeni

Reabilitarea drumului către Padiș, una dintre cele mai frumoase zone turistice din județul Bihor, se face în baza unui proiect pe bani europeni. Autoritățile locale speră că refacerea drumului va înviora turismul din zonă, care se află pe linie moartă din pricina infrastructurii foarte proaste. Reabilitarea drumului Sudrigiu - Pietroasa- Padiș atrage 18 milioane de euro din fonduri europene.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite