Oradea: Pachetele de Revelion se vând greu la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele şi hotelurile se întrec în reduceri pentru noaptea dintre ani. Reprezentanţii firmelor care participă la târgul Top Events speră că promovarea de acest gen le va aduce clienţi, de Sărbători.

Reprezentanţii hotelurilor, restaurantelor şi sălilor de evenimente din Oradea se tem că vor rămâne fără clienţi, în noaptea dintre ani.

Firmele care participă la târgul Top Events 2009 au ales să investească în promovare, pentru a reuşi să atragă clienţi în noaptea de Revelion. Şi-au amenajat standuri originale, plasând lângă ele oameni capabili să atragă atenţia celui mai cârcotaş vizitator.
„Este al doilea târg la care particip în această lună”, a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea Antonia Borlean, reprezentanta Hotelului Maxim. La târgul pentru evenimentele de iarnă, reprezentanţii hotelului au venit cu un brad ornat în tendinţe. Pentru noaptea de Revelion au pregătit un meniu care costă 245 lei pe persoană şi cuprinde de la tartine cu şvaiţer, ananas şi coacăze, la sarmale şi alte delicatese.


Meniuri supraevaluate


Clienţii îşi vor putea petrece noul an în jacuzzi sau spa. La hotelul Silver, plasat în zonă de deal dar foarte aproape de centru, tariful pentru Revelion este de 185 de lei. „Meniul include tarte cu somon afumat şi lămâie, zucchini cu pui şi roşie cherry, brânză camembert, cotlet de porc haiducesc şi alte câteva surprize”, a spus Anca Vereş, reprezentanta hotelului Silver.


Iuliana Nistor, de la Hotel Impero, a spus că în acest an există şanse să se renunţe la organizarea unei petreceri de Revelion. Expozanţii au spus că pachetele de Revelion se vând destul de greu în Oradea. „Persoanele care au bani să petreacă de Revelion merg din oraş. Cei care rămân în Oradea sunt oameni care nu-şi permit să cheltuie şi care sărbătoresc acasă sau în stradă”, explică Andrei Briscu, reprezentantul unei firme. Vizitatorii târgului, cei care au plătit trei lei pe biletul de intrare, nu s-au arătat încântaţi de oferte. „Pe vremuri de criză mă aşteptam la preţuri bombă. Din punctul meu de vedere orice meniu peste 150 de lei pe persoană este supraevaluat”, a spus Bereczky Karol, un vizitator.

Din punctul meu de vedere, orice meniu peste 150 de lei pe persoană este supraevaluat.
Bereczky Karol, orădean

Ca de obicei, stau acasă. Niciodată nu am mers undeva, am stat cu familia.

Carmen Olah, 35 ani, jurist

image

Stau acasă. Am necazuri. Nu mă mă gândesc la petrecere. Voi sta acasă.

Eva Szilagyi, 65 ani pensionar

image

Nu ştiu unde voi merge. Încă nu mi-am făcut planuri. Probabil cu prietenii.

Carol Domjan, 23 ani, student

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite