Tribunalul i-a dat dreptate fostei şefe de la Zoo, în scandalul animalelor dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a decis ca Daiana Ghender să primească banii care i-au fost reţinuţi ilegal din salariu, timp de două luni.  Fosta soţie a lui Cristian Tabără a câştigat o primă luptă în războiul cu Administraţia Domeniului Public Oradea, sperând să ajungă să-şi reia postul de administrator.

Daiana Ghender, fosta şefă de la ZOO Oradea, a dat în judecată Administraţia Domeniului Public Oradea, după ce a fost sancţionată şi ulterior dată afară, imputându-i-se dispariţia a peste 150 de animale de la ZOO. Acesteia i s-a reproşat că nu a preluat gestiunea de la fostul administrator, însă instanţa a arătat acum că Ghender a avut motive întemeiate pentru a refuza preluarea unei gestiuni ţinute incorect. Administraţia Domeniului Public a fost obligată să-i restituie fostei soţii a lui Cristian Tabără banii reţinuţi din salariu, ca urmare a sancţiunilor care i-au fost aplicate, şi să i se plătească o mie de lei, cheltuieli de judecată.  

Eliminată fără motiv

 După ce i s-a tăiat de două ori din salarii, fosta soţie a lui Cristian Tabără a fost dată afară de la Zoo în luna mai a acestui an. Potrivit ADP, care administrează Grădina Zoologică Oradea, Daiana Ghender a fost concediată pentru abateri disciplinare şi „dispariţia" a peste 150 de animale, printre care cei 13 lei care au fost mutaţi în Yorkshire Wildlife Park din Anglia, pentru a trăi în condiţii decente, evenimentul fiind mediatizat în lumea întreagă, prin BBC.

Citeşte mai multe despre acest subiect, astăzi în „Adevărul de Transilvania“.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite