POVEŞTI Flavius Bunoiu și Maria Sandor vin la 11even Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a 11even Oradea are loc la sfârşitul acestei luni la hotel Ramada. Personalităţi din diverse domenii, precum şi oameni cu realizări deosebite în diverse domenii sau tineri aflaţi la început de drum transmit experienţe, întâmplări, eşecuri din propria carieră şi viaţă, decizii luate în acele momente, principii care au contribuit decisiv la evoluţia şi la starea lor actuală.

Cu scopul de a-i ajuta pe oameni să-și dezvolte potențialul, să-și crească speranța și încrederea în sine, 11even oferă instrumente prin care aceștia să se raporteze corect la o criză personală, profesională sau economică.

Flavius Bunoiu a ajuns la Oradea datorită radioului. De la ghidușiile copilăriei și boacănele făcute în timpul școlii, de la meseria de prezentator de emisiuni de divertisment pentru radio si televiziune și până la cea de organizator de spectacole, viața sa a urmat un drum întortocheat și cu multe schimbari de direcție, puține lucruri rămănând constante. Unul dintre aceastea din urmă este nevoia de a-i face pe cei din jur să zâmbească și să se bucure.

Este fericit atunci când cei apropiați sunt fericiți. Este lucrul care-l definește cel mai bine și despre care va vorbi la 11even: "Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus".

Maria Şandor este economist şi expert în politici publice, lider de ONG-uri şi manager de proiect, consultant a organismelor internaţionale prezente în România: Banca Mondială, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională. În 1998 a creat împreună cu echipa Băncii Mondiale, Fondul Român de Dezvoltare Socială, primul mecanism financiar independent dedicat combaterii sărăciei și dezvoltării comunitare.  

Până in 2007 a coordonat din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Interna'ională, programul de reforma legislativă pentru îmbunătățirea mediului de afaceri. Discursul său la 11even Orade este Pact  pentru Comunitate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite