Oradea: PORTRET / Maria Livia Tăutu si-a dedicat viaţa astrologiei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanca a început să studieze astrologia în urmă cu 20 de ani. Pasiunea pentru stele o are încă de când era copil.

Profil

Născuta. 15 februarie 1956, Oradea.
Familie. Căsătorită, are un băiat.
Studii. Liceul Industrial nr. 1, Şcoala de Astrologie a lui Alexandru Nicolici, Oradea.

Maria spune că de când era copil şi se juca în curtea bunicilor admira cerul cu minunatele lui bijuterii stelare. „De la vârsta de şapte ani mă jucam cu şapte pietricele în mână, neştiind că de fapt numărul şapte sunt cele şapte planete personale ale noastre, care ne conduc viaţa şi care guvernează cele şapte zile ale săptămânii”, povesteşte Maria.

A învăţat singură

Maria a simţit întotdeauna o atracţie spre divinitate, ea mergea la biserică cu familia de când era copil şi se simţea atrasă de stele, îngeri, păsări şi avea un imbold puternic de a ajuta oamenii atunci când erau în dificultate. Ea spune că toate acestea au legătură cu ceea ce face acum. „Ţin minte că iubeam păsările, mi se păreau nişte fiinţe minunate. Eram copil când o vecină de-a mea a prins o pasăre şi, în ciuda insistenţelor mele, ea a pus pasărea în apă. Normal că a murit şi eu am plâns toată ziua din cauza asta”, îşi aminteşte Maria.  

Nouă ani, Maria a studiat singură astrologia, ea a luat informaţii din cărţi de specialitate, fiind tot mai pasionată de această ştiinţă. În 1998, s-a hotărât să înceapă cursuri de specialitate în domeniu. „Când m-a hotărât să urmez cursuri de specialitate aveam un salon de coafură. Mi-am vândut coaforul şi m-am decis să mă axez strict pe astrologie”, povesteşte astrologul. După absolvirea celor cinci ani de studii în Oradea, Maria a plecat în Italia, unde şi-a aprofundat studiile în acest domeniu, cu mari astrologi italieni.

Societate de astrologie

„Am avut şansa să studiez alături de mari nume din Italia în domeniul Astrologiei. Timp de patru ani mi-am aprofundat cunoştinţele şi am avut ocazia să desenez planetele în turla Vaticanului, la renumita biserică Sant Pietro”, spune Maria. Orădeanca nu s-a mulţumit doar cu cursurile de astrologie din Oradea şi Italia, ea a studiat în continuare singură, a participat la congrese naţionale şi internaţionale de astrologie şi ezoterism.

Anul acesta şi-a deschis prima societate de astrologie din Oradea şi din ţară. „Deţin foarte multe certificate ce atestă faptul că sunt specialist în astrologie şi m-am hotărât să-mi deschid o firmă cu domeniul de activitate astrologia”, spune astrologul. Maria consideră că fiecare dintre noi trebuie să ştim că planetele ne propun diferite variante, iar noi avem liberul arbitru, cel mai preţios dar pe care ni l-a dat Dumnezeu. Ea spune că putem decide totul, în anumite limite date de nivelul fiecăruia de evoluţie şi de cunoaştere.

Intrebări şi răspunsuri

Ce model aveţi în astrologie?
Nu aş putea spune că am un model, dar pot afirma că am studiat cu mare interes operele mai multor astrologi români şi străini şi că, odată cu studiul, încerc să mă apropii cât mai mult de adevăr, atât cât îl pot eu percepe şi cât îmi permite destinul.

Ce poate arăta un horoscop, o temă natală, despre o persoană?
Foarte multe, aproape totul despre persoana respectivă. Prin studiul unei hărţi natale putem afla motivul existenţei unei persoane, potenţialul intelectual, afectiv, volutiv, abilităţile profesionale, talentele native, relaţia cu părinţii, cu prietenii, cu partenerul de viaţă, aproape totul.

Ce-i place

Maria spune că îi place arta, frumosul, armonia. Ea iubeşte oamenii şi spune că nimeni nu a venit degeaba pe pământ, că fiecare dintre noi avem un sens, un scop pentru care suntem aici.

Ce nu-i place

Maria spune că nu suportă minciuna şi trădarea. Cu toate acestea, ea spune că a învăţat să îi ierte pe oameni şi să le mai dea o a doua şansă.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite