PDL-istul Mihai Groza şi-a depus candidatura la Primăria Oradea. Vezi lista de consilieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat liberalul Mihai Groza şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar al Oradei. El a candidat pentru aceeaşi funcţie şi în urmă cu patru ani când a fost învins de actualul primar Ilie Bolojan.

Mihai Groza (PDL) şi-a depus candidatura pentru un mandat de patru ani la Primăria Oradea. Acesta a fost primar interimar din decembrie 2007 până la alegerile din iunie 2008. A candidat şi atunci pentru un mandat de patru ani ca primar al Oradei, dar a fost învins de Ilie Bolojan.

La depunerea candidaturii la Biroul Electoral Municipal acesta a fost însoţit de preşedintele interimar al democrat-liberalilor, Ionel Avrigeanu, dar şi de preşedintele PDL Oradea, Dorin Corcheş. "Candidez alături de o echipă puternică, alături de care avem mult lucruri de făcut pentru acest oraş", a spus  Mihai Groza,

A mai afirmat că în cei patru ani de mandat, actuala administraţie publică a realizat atât lucruri bune cât şi lucruri mai puţin bune. . "Sunt mulţumit că au fost continuate proiectele noastre - podul Sovata, scuarul de pe Bulevardul Dacia, însă mai trebuie fluidizat traficul în Oradea şi trebuie reduse amenzile şi taxele. Trebuie avută în vedere schimbarea sistemului de taxare în termoficare", a mai precizat Groza.

Primii pe lista pentru Consiliul Local sunt Mihai Groza, Dorin Corcheş, Cristian Ile, Adelina Coste, Emerich Ienei, Ionel Bungău, Cristian Puşcaş, Ioan Bârsan, Marcel Dragoş şi Claudiu Popa.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite