Oradea: Orașul va fi de două ori mai curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Orașul va fi de două ori mai curat
Oradea: Orașul va fi de două ori mai curat

Stațiile de tramvai și de autobuz vor fi spălate de două ori pe zi, începând cu săptămâna viitoare. De asemenea, coșurile de gunoi din stații vor fi golite de două ori, în fiecare zi.

Primăria Oradea a extins, prin hotărâre de consiliu local, programul de salubrizare în municipiu.„Rer Ecologic Service va pune în aplicare noile măsuri privind extinderea programului de salubrizare, începând de săptămâna viitoare”, spune Carmen Cherteș, reprezentanta biroului de presă al primăriei orădene.

Spălate mecanic
Noul program include salubrizarea zilnică a bordurilor despărţitoare ale axelor drumului, măturarea mecanizată zilnică a giraţiilor şi a zonelor aferente căilor de rulare a tramvaielor, cuprinse între peroanele staţiilor. Traversele căilor de rulare şi a buclelor de întoarcere vor fi curățate zilnic. Bulevardul Republicii (pietonal), Piaţa Unirii, Piața Ferdinand, Piața  Independenţei, Piața 1 Decembrie, Parcul Traian, precum şi alte pasajele din municipiu vor fi spălate mecanic, cu detergenţi biodegradabili.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite