Orașul pe scurt: Atmosfera anilor '50 reînvie astăzi pentru orădeni în Lotus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de sâmbătă este dedicată anilor '5O în Lotus  Center. Orădenii pot admira o expoziție  de fotografii cu invențiile perioadei. Vedeta evenimentului va fi o mașină fabricată în 1952. Pe parcursul serii, fete îmbrăcate și coafate specific epocii vor defila în mall.

Orădenii care simt nostalgie atunci când se gândesc la perioada anilor 1950 pot admira o expoziție  de fotografii cu invențiile acelor vremuri în Lotus Center. Vedeta evenimentului va fi o mașină Citroen fabricată în 1952. Vizitatorii vor avea ocazia de a gusta cocktail Monroe pe ritmurile melodiilorlui Elvis Presley, iar pentru copii va rula filmul a rula „Frumoasa din pădurea adormită".

Culturiști în competiție

Orădenii pot asista astăzi, gratuit la concursul de culturism „Cupa Hercule". Competiția se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor și reunește participanți din Serbia, Republica Moldova, Slovacia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia şi Italia. Oradea va avea șapte reprezentanți pe scenă. Intrarea este liberă.

Orădeancă la Megastarul din Ungaria

Orădeanca Renata Tolvai va cânta în această seară în cadrul emisiunii Megastar din Ungaria. La ultima etapă, deși nu a avut sufieciente voturi, Renata a fost salvată de la eliminare de juriul maghiar impresionat de aptitudinile ei muzicale. Orădenii o pot susține pe artistă dacă trimit un sms internațional la nr 1288 cu textul Renata.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite