Oradea: Control inopinat la Spitalul Orășenesc Ștei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Control inopinat la Spitalul Orășenesc Ștei
Oradea: Control inopinat la Spitalul Orășenesc Ștei

Medicii de la Spitalul Orășenesc Ștei au avut duminică parte de o supriză, vizita inopinată a directorului coordonator al Direcției de Sănătate Publică Bihor, menită se evalueze modul în care sunt îngrijiți pacienții în zilele de weekend.

Dacă la spitalul din Aleșd, verificat săptămâna trecută, situația constatată la fața locului lăsa mult de dorit - o parte dintre pacienți fiind internați din considerente sociale, nu medicale, la Ștei directorul DSP Marius Pîrcioagă a avut o surpriză plăcută.

Totul "corespunzător"

"Activitatea observată, în desfăşurare, la spitalul din Ştei era corespunzătoare, medicaţia din dulapul de urgenţă era suficientă şi conform baremului medical stabilit, apratura din dotare (o parte achiziţionată în anul 2009) era în stare de funcţionare, personalul avea ţinută corespunzătoare şi a reacţionat prompt la începerea vizitei prin anunţarea managerului şi medicului de gardă", scrie în comunicatul DSP Bihor. Pentru ca  medicii să ajungă cât mai rapid la pacienții care se prezintă la spital pentru servicii medicale de urgență, s-a propus realocarea unei încăperi pentru camera de gardă a medicilor, la parter, în imediata vecinătate a spaţiului de primire a pacienţilor, informează dr. Dorel Țîrț.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite