Orășelul Copiilor organizează cursuri de engleză, de șah și de teatru, în vacanță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orășelul Copiilor pregătește în sezonul estival o serie de activități și cursuri pentru copiii din Oradea. Activitățile sunt dedicate atât celor mici cât și adolescenților.

 "Cel mai nou şi interesant curs care va debuta în luna iulie în Orăşelul Copiilor este cursul de limba engleză predat după metoda Helen Doron. Lingvista de origine britanică a dezvoltat o metodă de predare distractivă, cu ajutorul muzicii, cursurile ei fiind implementate cu succes în peste 24 de ţări", spune Mirela Macra, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea. În Orăşelul Copiilor, cursul va fi predat copiilor pe următoarele grupe de vârstă: 1-2 ani, 2-5 ani, 5-10 ani. În zilele de 17, 22, 23 şi 24 iunie, de la ora 17:00, în sala de activităţi socio-pedagogice se desfăşoară lecţii demonstrative în limba engleză după metoda Helen Doron, cu participare gratuită.

Cursuri de șah și ateliere de creație

Pentru copiii între 4 şi 14 ani, Orăşelul Copiilor asigură cursuri de pictură, de şah, de arte plastice, de teatru pentru copii, precum şi ateliere de creaţie. Fiecare dintre aceste cursuri sunt predate de specialişti în domeniu, taxa de înscriere variind în funcţie de specificul cursului şi de durata acestuia. Orăşelul Copiilor reia şi în acest an colaborarea cu Asociaţia Euro Foto Art, pentru desfăşurarea unui curs de artă fotografică destinat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. Cursul este predat de artistul fotografic Ştefan Toth, parţial la Orăşelul Copiilor şi parţial la sediul Asociaţiei din Palatul Vulturul Negru. La fel ca anul trecut, cursul se va încheia cu o expoziţie ce va fi vernisată în Orăşel. De asemenea, pe durata verii vor avea loc şi activităţi instructiv-educative în cadrul proiectelor „Universul, mai aproape de noi" şi „Teatrul de păpuşi - un prim pas", proiecte finanţate de Consiliul Local şi Primăria Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite