Orăşelul Copiilor îi aşteaptă pe micuţii orădeni să sărbătorească Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi de la ora 16, Administraţia Imobiliară Oradea a pregătit un spectacol pe cinste copiilor, în cadrul unei petreceri de Revelion dedicată exclusiv micuţilor, care va avea loc în Orăşelul Copiilor. Spectacolul va curpinde momente de umor, dar şi concerte de muzică şi dans.

Seara va începe cu un spectacol cu muzică, dans şi voie bună, alături de dansatorii şi artiştii de la Vogue Center şi Meda Music. Toţi cei mici vor putea participa la tot felul de concursuri cu premii, dar şi la numere umoristice. Pentru copiii de etnie maghiară va concerta Buzasi Patrik, iar de la ora 19 aceştia vor putea urmări în sala mare de la etajul clădirii din Orăşelul Copiilor spectacolul de teatru în limba maghiară „Peter lovag".

Şi pentru că balul nu este complet până când nu se aleg prinţul şi prinţesa, momentul culminant al serii va fi concursul de Miss şi Mister Revelionul Copiilor, adresat celor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Concurenţii vor trebui să demonstreze că ştiu cânta şi dansa, dar mai ales trebuie să facă faţă şi unor probe surpriză pregătite de prezentatoarea spectacolului, Meda Horjan, iar la sfârşit vor fi premiaţi cu dulciuri şi cupe.

Clownii vor întreţine voia bună, în timp ce micuţii orădeni vor avea parte de tot felul de momente artistice. Mai mult, doritorii vor putea fi pictaţi pe faţă. Seara de dans şi muzică se va încheia la orele 21, participarea fiind gratuită pentru toţi copiii. Pe 1 şi 2 ianuarie, Orăşelul Copiilor va fi închis.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite