Orășelul Copiilor din Oradea închiriază patine contra sumei de cinci lei pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea în patinoar este gratuită pentru copii
Intrarea în patinoar este gratuită pentru copii

Pentru că de Crăciun s-a dat startul la patinaj în Orășelul Copiilor din Oradea, municipalitatea anunță că micuții care vor să se dea pe gheață, dar nu au patine, pot să și le închirieze la prețul de 5 lei, pe zi.

Administraţia Imobiliară Oradea, prin Compartimentul Administrare Orăşelul Copiilor, închiriază patine profesionale pentru cei care vor să se dea pe patinoarul artificial amenajat în interiorul Orășelului. Astfel, orădenii pot să își închirieze patinele în baza cărții de identitate la prețul de  5 lei, pe zi. Eliberarea lor se face zilnic, cu excepția zilei de luni, când Orăşelul Copiilor este închis pentru curăţenie, între orele 9.00 şi 20.00, inclusiv în weekend, pe bază biletelor înseriate purtând sigla Administraţiei Imobiliare Oradea. Cei interesați trebuie să știe că sunt disponibile patine cu numere cuprinse între 32 şi 42.

Liber la patinoar

Patinoarul din Orăşelul Copiilor este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani. Accesul la patinoar este gratuit, în baza Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Orăşelului Copiilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite