Orădenii sunt predispuși la accidente rutiere în primele trei zile din săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Cele mai multe accidente au loc în Oradea în zilele de luni, marți și miercuri, potrivit unei statistici realizate de Poliția Rutieră Bihor. Zonele cu cel mai mare risc de accidente sunt Calea Clujului, B-dul Decebal , strada Dimitrie Cantemir, șoseaua de centură, B-dul Dacia.

Statisticile mai arată că numărul accidentelor a scăzut în 2009, față de 2008, însă a crescut numărul răniților grav. Potrivit comisarului șef Dorin Sava, șeful Poliției Rutiere Bihor, în 2009, cele mai multe accidente s-au petrecut din cauza neacordării de prioritate, traversării neregulamentare, datorită vitezei. "Cele mai multe accidente au loc lunea, marțea și miercurea, iar cele mai puține sâmbăta",a  declarat comisarul șef Dorin Sava.

În județ, pe DN 1, cele mai multe accidente au loc sâmbăta, pe DN 76 lunea și marția, pe DN 19 marția și pe drumurile comunale sâmbăta și duminica. "Pe drumurile comunale a crescut anul acesta numărul accidentelor, iar pe drumurile comunale cea mai mare problemă o reprezintă viteza și depășirea", a precizat șeful Poliției Rutiere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite