Orădenii care vor să treacă în noul an fără datorii mai au trei zile pentru plata taxelor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii mai au la dispoziție trei zile, pentru a-și plăti taxele și impozitele locale. Programul de lucru cu publicul, pentru operaţiunile de încasare, preluare şi operare declaraţii de impozite şi taxe locale se suspendă vineri.

Potrivit informațiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, până joi, 30 decembrie, programul de lucru va fi cel obișnuit. „Programul cu publicul se suspendă în data de 31 decembrie 2010 şi se reia la data de 3 ianuarie 2011, ultima zi lucrătoare cu publicul fiind 30 decembrie 2010", informează primăria.

Online

Orădenii care trebuie să-și plătească în 48 de ore debitele restante şi amenzile de circulaţie pot face acest lucru prin intermediul Sistemului de Plăţi Online de pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea (www.oradea.ro)  sau prin unităţile Direcţiei de Poştă şi prin unităţile C.E.C

Program în prima jumătate a lunii ianuarie

În perioada 3 -17 Ianuarie 2011, la camera 14 de la parterul primăriei se vor încasa taxe fără debit (taxe timbru, taxe pentru emiterea certificatelor fiscale, avizelor şi autorizaţiilor de orice fel şi amenzi de circulaţie plătite în 48 de ore).  În aceeași perioadă, declaraţiile fiscale de cladiri şi terenuri  vor fi preluate la Centrul de Informaţii Publice -  camera 23, iar cele de auto la camera 7 - Serviciul Impunere Persoane Juridice, respectiv camera 9 - Serviciul Impunere Persoane Fizice. Acestea  vor fi prelucrate după data de 17 ianuarie,  vizarea fişelor de înmatriculare auto se va realiza sub rezerva depunerii declaraţiilor pentru stabilirea taxei auto însoţită de documentele primare aferente. Din data de 17 ianuarie, încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, se va relua prin personalul de la camera 14, parterul Primăriei Oradea, prin intermediul Sistemului de Plăţi Online de pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea (www.oradea.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă, precum şi prin unităţile C.E.C.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite