Orădenii au sărbătorit 1 Mai prin muncă, la cules de gunoaie, ca să-și facă loc de grătare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii orădeni și-au început ziua de 1 Mai strângând resturile lăsate de alții, mai puțin responsabili față de mediu. În prima parte a zilei, amatorii de grătare la iarbă verde nu au lăsat, ca de obicei, mormane de gunoaie în urmă, după cum se poate vedea în fotogaleria atașată.

Vezi aici cum arătau malurile Crișului Repede, în această după-amiază

Orădenii care și-au petrecut ziua de 1 Mai în aer liber, pe malurile Crișului Repede, au încercat anul acesta să facă dovadă de atitudine ecologistă, responsabilă față de mediu. Veer Norbert și Claudia au sărbătorit ziua de 1 Mai la Silvaș, declarându-se fani ai acestei zone. „Venim aici în fiecare weekend. Fiindcă ne-am obișnuit să găsim mereu gunoaie în locurile de grătar, am venit pregătiți cu două pungi, pentru a strânge resturile lăsate de ceilalți”, a spus Veer Norbert, un orădean în vârstă de 40 de ani. „Facem curat după alții, cărora le lipsește bunul simț”, a spus Veer Claudia. „Și la mititei și bere putem fi civilizați”, a opinat și Ioan Zaharia, un alt orădean amator de grătare la Silvaș.

Supravegheați

La Silvaș au patrulat astăzi și jandarmi, care i-au sfătuit pe orădeni să fie atenți la bagaje și bani, dar și la mediul înconjurător.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite