Orădenii primesc 16.000 de saci refolosibili, pentru colectarea deșeurilor reciclabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RER Ecologic
RER Ecologic

Orădenii care locuiesc la case vor putea arunca gunoiul în saci speciali, pentru colectarea deșeurilor reciclabile. RER Ecologic Service începe marți distribuirea sacilor galbeni, aceștia urmând să le fie acordați locatarilor în mod gratuit.

Potrivit informațiilor transmise astăzi de către biroul de presă al Primăriei Oradea, orădenii care au încheiate contracte individuale de salubritate (persoanele care locuiesc la case) vor primi saci refolosibili pentru colectarea deşeurilor reciclabile. „Aceşti saci de culoare galbenă se vor distribui gratuit la fiecare adresă prevăzută în contractul de salubritate, în zilele de colectare din această săptămână, respectiv marţi şi joi", a transmis Primăria Oradea. În cursul acestei săptămâni vor fi distribuiţi peste 16.000 de saci galbeni.

Milioane de euro, pentru ca gunoiul orădenilor să fie transformat în haine, în China

Ridicați anul viitor

Cetăţenii vor trebui să folosească aceşti saci, pentru colectarea deşeurilor reciclabile (hârtie, carton, folie, PET-uri, doze de aluminiu). Colectarea propriu-zisă a acestor deşeuri se va face din a doua săptămână a lunii ianuarie 2011.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite