La vară, orădenii se vor putea relaxa la mese cu umbrar, pe malul Crişului, în zona Sovata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a început lucrările de amenajare a zonei cuprinse între Podul Decebal şi Podul Densuşianu. Valoarea lucrărilor este de circa 150.000 de lei, de rezultate urmând să se bucure atât orădenii care locuiesc în zonă, cât şi cei care vor să se recreeze pe malul drept al Crişului.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, lucrările au început cu scoaterea aparatelor de joacă deteriorate şi a băncilor de beton uzate, cu demolarea suprafeţelor betonate în scopul redobândirii zonei verzi, scoaterea bătătoarelor de covoare,  marcarea şi nivelarea terenurilor. „Lucrările se execută de către firma Paniman, în baza contractului de lucrări pentru amenajarea spaţiilor verzi. Valoarea aproximativă a lucrărilor efectuate este de 150.000 lei", a transmis Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al primăriei.

Ţarc pentru câini şi locuri de joacă

În această vară, orădenii vor avea în perimetrul respectiv patru locuri de joacă pentru copii, un ţarc împrejmuit pentru câini, 35 de bănci de odihnă (pe promenadă şi în locurile de joacă), 13 mese cu scaune şi umbrare. Se vor planta 150 de arbori ornamentale şi se va împrejmui terenul  de fotbal din zonă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite