Orădenii sunt provocați să intre în rând cu lumea și să stingă luminile, la Ora Pământului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pamântul suferă. Stinge lumina!
Pamântul suferă. Stinge lumina!

Ecologiștii bihoreni îi invită pe toți cei preocupați de mediul înconjurător la sărbătorirea Orei Pământului. Orădenii sunt așteptați sâmbătă, 27 martie, în fața Teatrului de Stat, pentru a asista la stingerea luminilor, în intervalul orar 20.30 - 21.30.

La evenimentul de la Oradea sunt invitate toate ONG-urile interesate, oficialități și orădeni de rând. „Îi provoc pe tinerii orădeni, indiferent de statulul lor social, religios, etnie, să se alăture evenimentului mondial Ora Pământului (Earth Hour) 2010", spune Ruben Budău, consilier Work&Travel Bihor.

Ora Pământului 2010: Ținta este un miliard!

„Ceea ce a început în martie 2007, cu poziția simbolică a orașului Sydney, s-a transformat în scurt timp într-o acțiune fără precedent în istoria umanitatii, un semnal împotriva încălzirii globale. Puțin peste 1.000 de orase ale planetei și sute de milioane de oameni au participat pe 28 Martie 2009 la un eveniment prin care firele invizibile ale conștiinței si ale speranței s-au unit într-un gest simplu, dar în acelasi timp magnific: stingerea luminii pentru o oră", scrie pe site-ul www.orapamantului.ro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite