Orădenii sunt provocaţi la concurs de inovaţii şi creaţii pe tema Turnului Babel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de Filme de Animaţie Metrion (MAF) îi provoacă pe orădeni la un concurs de animaţii şi afişe.  Marele premiu al concursului de animaţie este 3000 lei, iar al concursului de afise 1500 lei. Creaţiile se pot timite până în data de 22 octombrie.

Asociaţia pentru Tinerii şi Studenţii din Partium, în colaborare cu Asociaţia Metrion dă startul
concursul de animaţii şi de afişe pe tema Turnul Babel pentru Festivalul de Filme de Animaţie
Metrion, care va avea loc la Oradea, în perioada 27 - 31 octombrie 2010.

Orădenii pot folosi ca sursă de inspiraţie povestea scrisă de Demeter Szilard, pe care o pot găsi pe paginile web www.pihe.ro şi www.metriongroup.ro.  În concurs se pot înscrie individual, sau în grup, cu una sau mai multe opere,  studenţi, tineri graficieni şi animatori. Creaţiile participante vor fi prezentate în cadrul Festivalului de Filme de Animaţie Metrion.

Premii în bani

Marele premiu al concursului de animaţie este 3000 lei, iar al concursului de afişe 1500 lei. Operele de artă pot fi trimise până la data de 25 octombrie (în cazul animaţiilor), şi până la data de 22 octombrie (în cazul afişelor) împreună cu fişa de înscriere care poate fi descărcată de pe paginile web sus menţionate. Durata maximă a animaţiilor poate atinge 3 minute, acestea pot fi trimise on-line prin intermediul serviciilor de trimitere de fişiere de mari dimensiuni pe adresa de email 2010maff@gmail.com, sau prin poştă, inscripţionate pe DVD, pe adresa 410203 Oradea, str. T. Vladimirescu nr. 40, ap. 1.

Anul acesta, în aşteptările organizatorilor, concursul va îmbrăca proporţii internaţionale, deoarece apelul de participare a fost lansat în mai multe limbi pe mai multe forumuri internaţionale.
Festivalul este finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru
Tineret Bihor şi de Szülőföld Alap (Ungaria).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite