Oradea: Orădenii calculează probabilități, ca să câștige la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Orădenii calculează probabilități, ca să câștige la loto
Oradea: Orădenii calculează probabilități, ca să câștige la loto

În fiecare duminică orădenii întârziați se grăbesc spre loteriile din oraș, pentru a juca la Loto 6/49. Unii ai metode speciale de a-și alege numerele jucate.

Vânzătoarele de la loteriile din Oradea spun că duminica au întotdeauna mult de lucru. „Cum deschidem, cum apar clienții. Cei mai mulți ajung însă în jurul amiezii”, a spus în această dimineață S.P., o vânzătoare. O parte dintre pasionații jucători la loto se lasă pe mâna Fortunei atunci când aleg numerele pe care vor să le joace. Alții, în schimb, precum Szabo Csaba, au metode speciale de a calcula probabilitățile. „Am câștigat de mai multe ori, folosind o metodă de calcul proprie. E adevărat că nu au fost sume mari”, a povestit Szabo Csaba.

Premii de aproape 6 milioane de euro
Potrivit informațiilor de pe site-ul Loteriei Române, în urma tragerii Loto 6/49 care a avut loc joi, la categoria I a jocului Loto 6/49 se înregistreaza un report in valoare de 24.468.923,32 lei (peste 5,6 milioane euro).„Pentru tragerea Loto 6/49 de duminică estimăm la categoria I un fond de câștiguri în valoare de peste 25,5 milioane lei (peste 5,9 milioane euro)”, se arată în comunicatul loteriei. În urma repartizarii încasării la jocul Loto 6/49, din fondul de căștiguri rezultat se va aloca jumătate categoriei întâi, 20 procente categoriei a doua si 30 de procente categoriei a treia. Premiul de categoria întâi la jocul Loto 6/49 a fost câștigat ultima dată la data de 7 iunie 2009.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite