Orădenii pot vedea în premieră 23 de minute 3D din filmul Tron: Moștenirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii pot urmări în premieră secvențe din filmul Tron: Moștenirea
Orădenii pot urmări în premieră secvențe din filmul Tron: Moștenirea

Orădenii au ocazia să vadă, în premieră, 23 de minute din blockbusterul "Tron: Moștenirea", la Hollywood Multiplex. Cei care doresc să participe la eveniment pot să facă rezervări pe cinemagia.ro.

Evenimentul este o noutate pentru piața cinematografică din România, fiind pentru prima dată când un distribuitor de film propune   o astfel de pre-vizionare a unei pelicule 3D la nivel național.

Cei care doresc să asiste la Tron Night  sunt invitați să acceseze în perioada următoare site-ul cinemagia.ro si www.tron-mostenirea.ro pentru a afla mai multe detalii despre eveniment. Locurile la eveniment pot fi rezervate din timp, cu acces exclusiv din  portalul cinemagia.ro.

Blockbusterul high tech 3D al anului,  va avea premiera mondială și națională în data de 17 decembrie. Filmul va rula pe ecranele din România atât în varianta 3D Disney Digital, cât și în varianta IMAX 3D. Filmul, o aventură 3D high-tech, se desfășoară pe fundalul unei lumi virtuale. Prin tehnologia avansată, intriga și efectele vizuale unice, pelicula nu poate fi asemănată cu nimic din ceea ce s-a văzut până acum pe marele ecran.

 Garret Hedlund și Jef Brudges în rolurile principale

Sam Flynn (Garrett Hedlund), un tânăr rebel de 27 de ani, este obsedat de misterioasa dispariție a tatălui său Kevin Flynn (Jeff Bridges) cunoscut odinioară drept un geniu creator de jocuri video. Sam începe să investigheze un semnal ciudat provenit de la vechea sală de jocuri a tatălui său, semnal care nu poate proveni decât de la acesta din urmă. Astfel, tânărul Flynn ajunge și el captiv în lumea virtuală în care tatăl său a stat închis timp de 20 de ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite